Båt på Västkusten

Varför gillar vi att åka båt på västkusten?

Att åka båt på Västkusten under sommaren är en härlig upplevelse som många av oss älskar. Under båtturen kan du stanna till vid små öar och utforska hamnar, besöka restauranger eller stanna till vid en härlig sandstrand. För den som gillar att fiska finns alltid möjlighet till detta.

Att göra på västkusten med båt

Först och främst, när du åker ut med båten på västkusten finns det flera olika aktiviteter och roligheter som du kan ägna dig åt.

  1. Vi har bland annat skaldjursfiske där man kan få följa med en lokal fiskare ut på havet. Till exempel finns det dagsturer och att få vara med om hummer, ostron, musslor eller fisk är en uppskattad aktivitet.
  2. En annan populär aktivitet, som vi faktiskt anser är en aktivitet här på västkusten, är att besöka våra vackra skärgårdskrogar. Att slå sig ner en härlig, varm sommardag på en uteservering och njuta av fantastisk mat med en otrolig havsutsikt är det inte mycket som slår under sommarsäsongen.
  3. Bastubad är för dig som vill/behöver släppa alla måsten. Ta ett uppfriskande dopp i havet och gå sedan in för att värma dig i bastun.
  4. Besök alla mysiga öar på västkusten, ta en roadtrip med båt och upplev varje ö för sig.

Kolla gärna in våra båtar vi har på Gunnars Båtturer här

För fler aktiviteter med båt på Västkusten, besök gärna Västsveriges hemsida här

Kontakta oss

Tel + 46 706 77 58 55
info@gunnarsbatturer.com

Adress

Fiskeviksvägen 4
471 43 DYRÖN