Reguljärtrafik – Båttrafik på Västkusten året runt för Västtrafik.

Du vet väl att du kan åka båt även nu? Åk med oss ut till Dyrön, linje 326 går från Rökan på Marstrandsvägen varje dag hela året.

Båttrafiken på västkusten är livlig och dessutom mångsidig. Dessutom finns det en mängd olika rutter och destinationer att välja mellan.

Från pittoreska skärgårdar till pulserande kuststäder, erbjuder västkusten en fantastisk upplevelse för både lokalbefolkning och besökare.

Linje 326 Dyrön – Rökan – Rörtången och omvänt

Västtrafiks taxa är giltig för denna linje i zon b. Du kan ladda ner västtrafiks app to-go och betala din biljett direkt där. En enkel väg kostar 36 kr för vuxna och 27 kr för ungdomar.

Vi tar med skrymmande bagage och cykel ombord om det finns plats. Befälhavaren på varje tur bestämmer vad som kan tas med utöver handbagage.

Linje 847 Lysekil – Skaftö och omvänt

Västtrafiks taxa gäller för denna linje i zon c. Du kan ladda ner västtrafiks app to-go och betala din biljett direkt där. En enkel väg kostar 36 kr för vuxna och 27 kr för ungdomar.

Med vår båttrafik på Västkusten tar vi med skrymmande bagage och cykel ombord om det finns plats. Befälhavaren på varje tur bestämmer vad som kan tas med utöver handbagage.