Båttur Västkusten

Båttrafiken för linje 326 mellan Dyrön – Rökan och Rörtången, en härlig båttur på Västkusten.

En populär och bekväm transportlänk för att utforska Bohusläns vackra skärgård. Med regelbundna avgångar erbjuder denna linje en pålitlig och smidig resa, dels för lokalbefolkningen men självklart också för våra besökare.

Linje 326 är känd för att erbjuda en trevlig och avkopplande båtfärd med vacker utsikt över skärgården. Resan tar dig genom pittoreska vattendrag, förbi små öar och natursköna områden. En härlig båttur på Västkusten, vilket ger dig en möjlighet att njuta av den friska havsluften och den omgivande skönheten.

Båtarna som trafikerar linje 326 är välutrustade med bekväma sittplatser och moderna faciliteter. I första hand för att säkerställa en behaglig resa för passagerarna. Det finns även utomhusområden där du kan stå och njuta av den panoramautsikt som skärgården erbjuder.

Avgångstiderna för linje 326 är ordentligt planerade för att passa både morgonpendlare och besökare som vill njuta av en dagsutflykt i skärgården. Båtarna är vanligtvis punktliga och personalen ombord är vänlig och hjälpsam för att se till att din resa blir så bekväm som möjligt.

Oavsett om du ska utforska de vackra stränderna, ta en promenad längs de pittoreska klipporna eller upptäcka charmiga fiskebyar längs vägen, kommer linje 326 att ta dig dit på ett smidigt och pålitligt sätt.

Se tidtabell för linje 326 här.

Kontakta oss

Tel + 46 706 77 58 55
info@gunnarsbatturer.com

Adress

Fiskeviksvägen 4
471 43 DYRÖN