Båtturer på Västkusten

Rundtur, tjörnrunt, bröllop, askspridning, mingel, skaldjur , ja alternativen är många!

Hyr en båt och ta med arbetslaget, kunderna eller släkten ut på en tur i skärgården.

Våra hemmavatten omfattar kusten kring Marstrand, Tjörn, Stenungsund och Orust. Vi hämtar gärna gäster i Göteborg och kör norrut för att visa alla de fantastiska pärlor vi känner så väl.

Gunnars Båtturer ett långt och gott samarbete med de flesta restauranger och konferensanläggningar längs vår kuststräcka. För er som önskar serverar vi mat och dryck ombord. Vi har fullständiga rättigheter och serverar skaldjur som är dagsfärska.

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss!

Öarna Runt

En tur som tar dig runt i skärgården på två timmar. Under resan får du möjlighet att se öarna i Marstrandsfjorden och uppleva den karaktäristiska naturen på nära håll. Dessutom kan du njuta av det lugna skärgårdslivet samtidigt som du tar del av den vackra omgivningen.

Tjörn Runt

En tur som tar dig runt i skärgården på 3,5 timma. Under den utflykten får du möjlighet att se Dyrön, Åstol, Klädesholmen, Skärhamn, Kyrkesund och många fler öar längs med turen. Dessutom kan du njuta av den varierande skärgårdslandskapet med dess unika charm och skönhet medan du utforskar varje plats längs vägen.

Bröllop i skärgården

Varför inte boka en båttur i samband med ert bröllop? Ni kan till och med ha vigseln ombord. Vilken romantisk och minnesvärd upplevelse det skulle vara att säga ”ja” omgiven av havets brus och den vidsträckta skärgården som bakgrund.

Marstrand – Käringön

Vi tar dig mellan två av Bohusläns mest berömda pärlor längs den vackra E6:an på havet. Under turen går vi över Marstrandsfjorden och in mellan öarna, förbi Klädesholmen, Skärhamn, Kyrkesund och Mollösund. Väl framme på Käringön kan vi rekommendera ett besök på Peterson’s Krog, med sin servering alldeles vid vattenbrynet. Dessutom kan du njuta av den spektakulära utsikten och den friska havsluften medan du tar del av resan till denna pittoreska ö.

Göteborg Klippan – Marstrand

Varför inte ta sig till Marstrand längs sjösidan? På två timmar tar vi dig från Klippan eller annan valfri plats i Göteborgs hamn upp förbi öar som Fotö, Hönö, Öckerö, Hälsö, Björkö, Knippla, Hyppeln och Rörö. Därefter återstår endast Sälöfjorden innan vi når Albrektsunds kanal som leder in mot Marstrand. Väl framme möter du en spännande historia i en sagolik stad. Dessutom erbjuder Marstrand ett stort utbud av både boende och restauranger. Ön är också känd som ett seglarparadis med återkommande evenemang under sommaren.

Våra samarbetspartners i Marstrand är

Tips på strandhugg

Stenungsundsbaden

Restaurang & spa-anläggning

Mollösund

Mollösunds Wärdhus, hamnliv & fiske

Kyrkesund

Magasinet på Härön & den smala seglingsrännan

Skärhamn

Nordiska Akvarellmuseet, restauranger & shopping

Klädesholmen

Restaurangen Salt&Sill, sillmuseet & sillfabrikerna

Rönnäng

Krogen Skärgår´n & bryggvimmel

Åstol

Åstols rökeri, Åstols Café & den säregna bebyggelsen

Dyrön

Trålveket, vandringsled & naturupplevelser

Hättan

Med lotsutkik & hänförande utsikt