Charter – Kom ut i skärgården året runt.

Du vet väl att du kan åka båt även nu? Åk med oss ut till Dyrön, linje 326 går från Rökan på Marstrandsvägen varje dag hela året.

Hyr en båt – Ta med arbetslaget, kunderna eller släkten ut på en tur i skärgården.

Våra hemmavatten är kusten kring Marstrand, Tjörn, Stenungsund och Orust, men vi hämtar gärna gäster i Göteborg och kör norrut för att visa alla de fantastiska pärlor vi känner så väl.

Gunnars Båtturer har ett långt och gott samarbete med de flesta restauranger och konferensanläggningar längs vår kuststräcka. För er som önskar serverar vi mat och dryck ombord, vi har fullständiga rättigheter och serverar skaldjur som är dagsfärska.

Tjörn Runt

En tur som tar dig runt i skärgården på 3,5 timmar. Du får möjlighet att se öarna i Marstrandsfjorden och uppleva den karaktäristiska naturen på nära håll.

Öarna Runt

En tur som tar dig runt i skärgården på två timmar. Du får möjlighet att se öarna i Marstrandsfjorden och uppleva den karaktäristiska naturen på nära håll.

Bröllop i skärgården

Boka en båttur i samband med ert bröllop, bubbel med mingel, vigsel eller brunch ombord?

Marstrand – Käringön

Vi tar dig mellan två av Bohusläns mest berömda pärlor längs den vackra E6:an på havet. Turen går över Marstrandsfjorden och in mellan öarna förbi Klädesholmen, Skärhamn, Kyrkesund och Mollösund. Väl framme på Käringön kan vi rekommendera ett besök på Peterson´s Krog, med sin servering alldeles vid vattenbrynet.

Göteborg – Marstrand från Klippan

Varför inte ta sig till Marstrand längs sjösidan? På två timmar tar vi dig från Klippan eller annan valfri plats i Göteborgs hamn upp förbi öar som t ex Fotö, Hönö, Öckerö, Hälsö, Björkö, Knippla, Hyppeln och Rörö. Därefter är det bara Sälöfjorden kvar innan vi når Albrektsunds kanal in mot Marstrand. Väl framme möter du en spännande historia i en sagolik stad. På Marstrand finns ett stort utbud av både boende och restauranger. Staden är också känd som ett seglarparadis med återkommande evenemang under sommaren.

Om du önskar kan vi ordna med bussresa på hemvägen. Kostnad för busstransport tillkommer.

Våra samarbetspartners i Marstrand är

Tips på strandhugg

Stenungsundsbaden

Restaurang & spa-anläggning

Mollösund

Mollösunds Wärdhus, hamnliv & fiske

Kyrkesund

Magasinet på Härön & den smala seglingsrännan

Skärhamn

Nordiska Akvarellmuseet, restauranger & shopping

Klädesholmen

Restaurangen Salt&Sill, sillmuseet & sillfabrikerna

Rönnäng

Krogen Skärgår´n & bryggvimmel

Åstol

Åstols rökeri, Åstols Café & den säregna bebyggelsen

Dyrön

Trålveket, vandringsled & naturupplevelser

Hättan

Med lotsutkik & hänförande utsikt