Konferens på Tjörn

Gunnars Båtturer har varit en viktig del av färjetrafiken i Bohusläns skärgård i 40 år och erbjuder idag charterturer, reguljära skärgårdsturer samt skoltrafik. Hemmahamnen ligger på bilfria Dyrön, en västkustpärla mellan Tjörn och Marstrand, med cirka trehundra åretruntboende. År 2017 lanserades Dyrön Södra som en vidareutveckling av Gunnars Båtturers verksamhet.

Med Dyrön Södra har vi skapat ännu bättre möjligheter med att erbjuda konferens på Tjörn & att låta våra gäster upptäcka vår favoritö, Dyrön. Här lever och verkar alla vi som arbetar, tillsammans med våra familjer. Det är här våra hjärtan finns.

Hitta till Dyrön

Med bil

Tag av E6 i Kungälv mot Marstrand. Kör mot Marstrand ca 15 km. Alldeles innan du kör upp på Instöbron tar du av till höger, Rökan är parkeringen under brofästet på fastlandssidan. Vägskylt visar att det avgår en färja till Åstol. Parkeringen har en betalautomat för sommarsäsongen.

Med kollektivtrafik

Tag Marstrandsexpressen från Nils Ericssonterminalen i Göteborg. Alternativt, åk med Bohusbanan till Ytterby station. Byte till Marstrandsexpress för vidare färd mot Marstrand. Hållplatsen där du ska av heter ”Badplats Rökan”. Promenera ner under bron till färjeläget.

Kontakta oss

Tel + 46 706 77 58 55
info@gunnarsbatturer.com

Adress

Fiskeviksvägen 4
471 43 DYRÖN