Om Gunnars Båtturer & charter

Verksamheten består av chartertrafik, reguljära skärgårdsturer samt skoltrafik. Företagets fartyg är snabba och sjösäkra och anpassade för verksamheten. Hemmahamnen är på bilfria Dyrön, en västkustpärla mellan Tjörn och Marstrand med knappa tvåhundra åretrunt boenden.

För att kunna erbjuda helhetslösningar för olika typer av arrangemang har vi ett gott samarbete med restauranger och konferensanläggningar utefter hela kuststräckan. Har du egna önskemål lyssnar vi gärna på dem. Vårt mål är att göra din resa både trygg och minnesvärd. Vår sjövana och det personliga mötet är en självklarhet för oss och glöm inte att det förstås inte bara är ett sommarnöje det handlar om. Som du vet är ju skärgården minst lika vacker under vår, höst och vinter.

Ring oss gärna

För att komma till vår växel, ring: 0706775855

Tryck 1 för frågor om Linje 326  Dyrön – Rökan – Rörtången

Tryck 2 för frågor om Linje 847 Lysekil – Skaftö

Tryck 3 för frågor om Konferens – Charter

Tryck 4 för övriga frågor

Tryck 9 for engelska

eller maila oss:

info@gunnarsbatturer.com

Hitta till Dyrön

Med bil

Tag av E6 i Kungälv mot Marstrand. Kör mot Marstrand ca 15 km. Alldeles innan du kör upp på Instöbron tar du av till höger, Rökan är parkeringen under brofästet på fastlandssidan. Vägskylt visar att det avgår en färja till Åstol. Parkeringen har en betalautomat för sommarsäsongen.

Med kollektivtrafik

Tag Marstrandsexpressen från Nils Ericssonterminalen i Göteborg. Alternativt, åk med Bohusbanan till Ytterby station. Byte till Marstrandsexpress för vidare färd mot Marstrand. Hållplatsen där du ska av heter ”Badplats Rökan”. Promenera ner under bron till färjeläget.

Vi som arbetar på Gunnars båtturer på Dyrön

Johnny Wikström

– Ägare, Befälhavare

Kristofer Ågren

– Ägare, Befälhavare

Janne Wikström

– Ägare, Befälhavare

Annika Kristensson

– VD

Kristin Wikström

– Försäljning & bokningsansvarig

Mattias Sannerholm

– Befälhavare

Vi som arbetar på Gunnars båtturer i Lysekil

Carolina Johansson

– Däcksman

Isabella Silfverhielm

– Däcksman

Ingmar Arvidsson

– Befälhavare

Jonas Smålander

– Befälhavare

Anders Karlsson

– Befälhavare

Dan Olsson

– Däcksman

Vi på Gunnars Båtturer jobbar med hållbarhet

ELISE vårt första 100% elektriska fartyg trafikerar nu Lysekil – Skaftö linje 847.

Vi bor på ön och arbetar här – vilket skapar arbetstillfällen, vi samarbetar med den lokala affären, restaurangen och med samhällsföreningen. Vi på Gunnars Båtturer arbetar aktivt för att skapa en hållbar verksamhet för Dyrön där vi bor och verkar. Vårt mål är att visa upp Dyrön som en plats där vi vill verka och bo på och gärna välkomna fler till att bosätta sig här eller besöka ön.

Vi arbetar också för minskad biltrafik – detta genom att få folk att välja båt och buss/tåg på resorna mellan öarna och Göteborg. Vi jobbar tillsammans med Volvo Penta för utvecklingen av miljövänliga maskiner.